No comments yet

Predavanje “e-marketing in Agriculture”

U ponedjeljak 24.02.2020. održano je predanje o modelu i prednostima platforme

http://www.eCeker.hr, predavanje je održao Tomislav Katančić ispred Udruge Slap. Mjesto održavanja je FAZOS a predavanje su imali prilike poslušati studenti, profesori, eksperti s područja poljoprivrede i informatike te gosti iz ostalih europskih zemalja.

Predavanje je bilo dio pripremno-promotivnog seminara projekta "Razvoj i uspostava zajedničkog studija ICT u poljoprivrednim znanostima" kojeg provode FAZOS i FERIT s partnerima. Cilj projekta je pokretanje novog diplomskog studija koji omogućuje studenima širi spektar znanja iz ICT-a u poljoprivredi, od planiranja i proizvodnje pa sve do same promocije i prodaje.

Praktična i zanimljiva platforma eCeker.hr je svojim spajanjem IT-a i poljoprivrede još jednom privukla pozornost mladih i prikazala poljoprivredu u suvremenom izdanju.

"Web shop platforma www.eCeker.hr proizašla je iz projekta CAMARG, stvorena je prilika za okupljanje proizvođača na jednom virtualnom mjestu uz prodaju i dostavu visokovrijednih namirnica u domove diljem Hrvatske.

Projekt je sufinanciran iz programa Interreg Mediterranean sredstvima Europske Unije te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske."

Comments are closed.